Duayen Gazetecilerden Spor Yazarı Kamil Anahar, Trabzonspor’un 2024-2025 süper lig sezonu için anlaştığı iddia edilen yabancı transferler için konuştu.
Bordo Mavili kulüp yeni sezonda hangi isimlerle el sıkıştı? yerel basın başta olmak üzere her zaman olduğu gibi çeşitli yayın organlarında bu konu sıklıkla vurgulanırken, Gazeteci Kamil Anahar çıkan haberlere ihtiyatlı yaklaştı.
Anahar, kulübün yükü borç içerisinde bulunduğuna dikkat çekerek, ‘Bizde duyuyoruz ama ben Trabzonspor’un yeni transferleri Trabzon’da görmeden yorum yapmak istemem, bekleyip göreceğiz’ dedi.
Tecrübeli kalem, transferden çok Trabzonspor’un geçmiş sezonlarda yaptığı transfer hatalarını yapmaması gerektiğine dikkat ederek direkt katkı yapacak oyuncuların tercih edilmesi gerektiğini söyledi.