Bayburt – GÜNDOĞUMU
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Bayburt'ta Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.
Bayburt Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Bakan Uraloğlu’nu; Belediye Başkanı Mete Memiş, Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ve Mustafa Akbaş, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri karşıladı.
Ziyaret anısına Belediye Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Uraloğlu, Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede Bayburt'taki mevcut projeler, altyapı çalışmaları ve devam eden yatırımlarla ilgili kapsamlı bilgi aldı.
Belediye Başkanı Mete Memiş, kentin güncel ihtiyaçları ve çözüm bekleyen konularına ilişkin detaylı bir sunum gerçekleştirerek, şehrin kalkınmasına katkı sağlayacak adımları aktardı. Karşılıklı değerlendirmelerle geçen görüşmenin ardından Başkan Memiş, ziyaretin anısına Bayburt’un simgesi olan Saat Kulesi biblosu ile el dokuması kilim takdim etti.
Ziyarette ayrıca Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, AK Parti İl Başkanı Turgut Çalışkan, Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.