GÜNDOĞUMU / GÜMÜŞHANEHABER

Trabzonspor'un 1. lige daha sonra süper lige dönüşen mücadele yıllarından bugüne Fenerbahçe ile yıldızı bir türlü barışmadı. Saha içi kadar saha dışında da cereyan eden gelişmeler iki kulüp arasında kimi zaman çok sert tartışmalara hukuki zemine de yansıdı.

1996, 2011, 2005, 2019 sezonunda Şampiyonlukların ellerinden alındığını iddia eden Bordo Mavili camia Fenerbahçe'yi bu süreçte en büyük rakip ve engel olarak gördü.

Tüm bu tartışmalardan öteye Fenerbahçe ile ilgili yapılan korumalı yorumlar yine camianın bu süreçte en fazla rahatsızlık duyduğu göstergeler oldu.

Dahası özlediği şampiyonluğa 2021 - 2022 sezonunda hiç olmadığı kadar yaklaşan Trabzonspor'un son performansı karşısında İstanbul medyasının bilinen yüzlerinin de direnci kırılmış gibi görünüyor.

Bu durum yeni bir algı mı; yoksa kabullenmemi henüz erken bir yorum olsa da, Trabzonspor çevresinde çokta kabul görmeyen Yorumcu Rıdvan Dilmen'in 'Geçmişte sıkıntılar oldu ancak Trabzonspor şampiyon olursa, beni de kabul ederseler Trabzon'a gitmek isterim." sözü gündemin ilk sırasına yerleşmiş gibi oldu.

Bakalım Trabzonspor yönetiminden eğer şampiyonluk gelirse Rıdvan Dilmen'e davet gelecek mi? bir başka soru bunca yaşanmışlıklardan sonra Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki buzlar eriyecek mi?

Advert